Alt an cu acelasi gând…


Si iată ca am ajuns si la finele acestui an!

Cu speranța de mai bine privesc către viitor si sunt recunoscătoare ca am avut un an fabulos!

Cel mai important eveniment a fost venirea pe lume a albinutelor, care a marcat toate celelalte momente ce aveau sa vina!

Desi uneori este obositor, alteori ma simt neputincioasa ori iritată din cale afara, gemenii sunt minunați si după momentul de rătăcire, zâmbetele lor îmi readuc pe chip bucurie, mulțumire, lumina si multă iubire!

Intotdeauna ne dorim mai bine, mai mult, însă aproape niciodată nu suntem multumiți de ce avem.Asa ca acum, la final de an, va propun dragi mămici încercate la dublu;) de soarta, anul ce vine sa ni-l dorim așa cum a fost cel care pleacă.Plin de bucurii, cu copilași mulți si mai ales sănătoși, pentru ca dacă aruncam un ochi peste timp, a fost un an miraculos numai prin prezenta divina a copilașilor noștri speciali!

Acum, la acest ceas matinal, albinuțele încă dorm, nici nu știu ele cât sens au dat acestui an si vieții noastre mai apoi.Ii privesc si nu pot conteni sa ma minunez de Creația suprema a Divinității, dăruite MIE!

Asa ca opriti-va un moment din tumultul pregatirilor si priviți-va comorile.Nu-i așa ca va doriți un an cel puțin la fel de spectaculos precum minunata lor sosire pe lume?

Asa va urez si eu dragi măicuțe!

Un an precum va doriți voi sa fie, cum alegeți voi sa il faceți si alături de cele mai pure ființe din viața voastră de mămici speciale!

cropped-gemeni.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s