Mamele sunt eroine care nu se lauda cu superputerile lor…


Eeeee dragelor acest articol ne este dedicat in totalitate!

Da sa ne rupem un pic din cotidian si sa ne acordam un răgaz de 15 minute pe zi doar pentru noi.Ce spuneti?

Facem din asta o rezoluție pentru noul an?Eu votez pentru!

Deunazi mi-a picat in mâna un articol, care m-a dus cu gandul la cât de important este rolul nostru in viața copiilor din dotare😊.Cata responsabilitate apasă pe umerii noștri firavi, osteniți de atâta truda!Pentru ca trebuie sa recunoaștem, oricât de frumoase si suave sunt sentimentele ce le trăim alături de mititeii noștri, orice zi e o noua provocare…dubla!

Pe langa acareturile de zi cu zi, fără de care nu se poate(mâncare, curățenie, spălat, călcat, etccccc), avem de îngrijit, crescut si mai ales de oferit o educație aleasa copilașilor noștri, care nu știu cât de obosita e mami sau cata nevoie ar avea de o pauza după o zi contra-cronometru.

Si atunci afirm cu tărie ca noi mamele suntem eroine, care însă nu ne lăudam cu superputerile noastre si nici nu ne plângem, ba dimpotrivă renaștem din propria cenușă in fiecare zi, la ora exactă, mai ceva decât un orologiu!

Asa ca e necesar ca din când in când, in fiecare zi, sa răsuflam si pentru noi, ca sa avem puterea de a merge mai departe de acolo de unde am ramas.Da știu nimeni nu face treaba mai bine decât noi, nu avem încredere ca lucrurile se vor petrece in aceeași ordine si cu aceeași acuratețe dacă delegăm sarcini, însă credeți-ma e necesar!In definitiv totul se rezuma la mami, si dacă ea e fericita atunci întreaga familie este fericita!

Iar fericirea vine din lucruri mărunte, cum ar fi o mică pauza din când in când, pentru ca pana la urma si eroinele își reînnoiesc superputerile, nu-i asa?

 

supermami

 

3 gânduri despre &8222;Mamele sunt eroine care nu se lauda cu superputerile lor…&8221;

  1. Asta mi-am propus si eu pentru noul an. Dupa ce am tipat la fiecare in parte in zile diferite, mi-am dat seama ca am ajuns la limita si am si depasit-o cu mult si pentru binele intregii familii ar trebui sa fac ceva si pentru mine. Eu, ca femeie, in ultimele 6 luni am iesit din schema complet si m-am pierdut pe traseu si doar pentru mine nu am mai facut nimic. Asa ca, sunt total de acord cu tine!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s