Baby-friendly sau haos?


De cand au aparut albinutele in viata mea, totul s-a schimbat.

Nimic anormal in aceasta afirmatie, veti spune, insa uneori tot reuseste sa ma surprinda aceasta schimbare, cu diferite infatisari.

Peste tot pe unde citesc, toata lumea cu care vorbesc pare a avea un gand comun cand vine vorba de copii : „baby-friendly”(in traducere libera prietenos cu copiii, mai ales la spatiul de joaca oferit lor:). Tot si toate graviteaza in jurul acestei expresii imprumutate, al carui sens nu sunt sigura ca reusesc sa il ating.Asa ca incerc din rasputeri sa ma aliniez curentului, cu care by the way sunt in acord total, insa pe zi ce trece mi se pare o Fata Morgana desavarsita incercarea mea! Nu stiu alte mamici cum sunt si cum fac, daca le iese au ba, dar pentru mine baby-friendly este sinonim cu haos mai ales cand vine vorba despre curatenie:( Am inceput cu intelegere, tonalitate, empatie, dedicare timp , care pana aici au fost „in tema”.Cand insa am ajuns la dedicare spatiu din casa destinat lor, dezastru, am intrat in cadere libera de pe versantul expresiei!

Orice si oricum as face nu reusesc sa pun egal intre baby-friendly si ordine pentru locul copiilor.Poate fiindca de fapt tot locul din casa e al lor si mie imi e greu sa recunosc?! Cand e ordine la cuburi, e dezordine la plusuri, cand e curat la carti si constructii, e dezordine la raftul cu clapete muzicale si tot asa…Tind sa cred ca doar noaptea spatiul nostru e amenajat baby-friendly, pentru ca in rest domneste regele Haos si nu exista loc in care sa te poti aseza fara sa nimeresti in mijlocul unui dezmat pantagruelic!

Mamici dragi de gemeni sau nu, e doar la mine asa pentru ca sunt 2, sau baby-friendly chiar haos inseamna dar suna mai bine imbracat in straie insolite? index

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s